Blogginlägg
Mina tankar om Nike Dunk Low Next Nature

Mina tankar om Nike Dunk Low Next Nature

Next Nature är en unik utgåva med ett skogsinspirerat tryck och synliga sömmar på hälen. Även om de inte är exakt en “OG”- eller “Original Gangster”-version av de klassiska Nike Dunk Low, lånade de många designelement och estetik från OG-versionerna. Detta är de mest underskattade sneakers jag äger. I det ögonblick jag såg dem blev jag huvudlöst förälskad i dem! Det var det ögonblicket som också fick mig att inse hur mycket casual sneakerheads förbiser dessa skönheter. Vid en första anblick kan de se ut som ännu ett par neongröna Dunks, men det kunde inte vara längre från sanningen. De har så många subtila detaljer som höjer både deras prestanda och deras estetiska attraktion. Om du läser vidare kommer du att förstå varför jag älskar dem så mycket

Varför jag älskar Nike Dunk Low Next Nature så mycket

Det här är de mest underskattade sneakers jag äger. I det ögonblick jag såg dem blev jag huvudlöst förälskad i dem! Det var det ögonblicket som också fick mig att inse hur mycket casual sneakerheads förbiser dessa skönheter. Vid första anblicken kan de se ut som ännu ett par neongröna dunks, men det kunde inte vara längre från sanningen. De har så många subtila detaljer som förbättrar både deras prestanda och deras estetiska attraktion. Om du läser vidare kommer du att förstå varför jag älskar dem så mycket Utseendet Den ljusa neongröna färgen på överdelen, som har en tvåfärgad finish, är förmodligen det första som fångar ögat. Kontrastfärgen på mellansulan, som är svart, är en fin accent. Men de synliga sömmarna och de olika texturerna på överdelen är det som verkligen får den här skon att sticka ut. Ovandelen är tillverkad av två material. Tåboxen är gjord av ett mocka-liknande material, medan resten av överdelen är en kombination av syntetisk nubuck och mesh. Dessa två material hålls ihop av ett mycket fint sömnadsmönster, som knappt syns om du inte tittar närmare. Tåboxen har en subtil struktur, medan resten av överdelen har ett mycket subtilt kors och tvärs-mönster. Hälen har en mycket klassisk estetik med ett dubbelt lager material, inga synliga sömmar och en färg som matchar resten av överdelen. Mellansulan och yttersulan har också en mycket klassisk estetik. Den synliga svarta mellansulan är extremt smidig och mycket hållbar. Yttersulan har ett kors och tvärgående mönster och en grov textur, vilket gör den både slitstark och klibbig.

Känslor

Det första jag kommer att tänka på när jag tänker på de känslor som dessa sneakers framkallar är glädjen att vara lycklig. Det här är ett par så upplyftande sneakers som får mig att vilja sjunga och dansa. Glädjen över att bära dessa sneakers är uppenbar bara genom att titta på deras färg. Den gröna färgen är en sådan glad färg! Och den neongröna färgen är helt enkelt hisnande. Nästa punkt är komfort. Jag kan bära de här hela dagen utan att det känns obehagligt. Övermaterialet är väldigt mjukt och svampigt, vilket gör det lätt att gå runt i. Yttersulan ger också gott om dämpning. Det faktum att de är så lätta att gå runt i gör att jag verkligen vill bära dem så ofta som möjligt.